Uitvoeringen

De swopper is leverbaar in 7 modellen. Alle swoppers zijn standaard uitgerust met het speciale veersysteem waardoor u meer beweegt tijdens het zitten en uw rug- en buikspieren traint. Het verschil tussen de modellen zit vooral in de kleuren, het materiaal en eventueel gebruik van rugleuning en/of wielen.

U kunt uw eigen swopper configureren en deze direct bestellen. Wilt u eerst testen? Vraag dan een proefplaatsing aan. Gebruik hiervoor de knop 'configureer'.

swopper CLASSIC

Swopper Classic

Dit is de meest verkocht versie van de Swopper. In deze uitvoering is de Swopper uitgerust met een comfortabele microfaser bekleding die verkrijgbaar is in 9 standaardkleuren. De voetring en het frame zijn hierbij uitgerust in de kleur antraciet, daarnaast heeft u de mogelijheid om de voetring met of zonder wielen uit te rusten.

swopper Titan

Swopper Titan

De Swopper Titan heeft dezelfde eigenschappen als de Swopper Classic, alleen zijn de voetring en het frame uitgevoerd in een titanium gekleurde poedercoating. Hierdoor krijgt de Swopper een bijzondere, luxueuze uitstraling. U heeft ook bij deze Swopper de mogelijkheid tot het kiezen van wielen.

swopper Standaard

Swopper Standaard

De Swopper Standaard is uitgevoerd met een zwarte kunstlederen (softex) bekleding waardoor deze swopper eenvoudig schoon te houden is. Daarom wordt deze swopper veel gebruikt in de medische industrie en in het onderwijs.

swopper Air

Swopper Air

De Swopper Air is uitgerust met een speciale zitting waardoor het zitcomfort vergroot wordt. De ademende stof zorgt voor een optimale warmte en vochtregulering en is daarnaast drukverlagend doordat de zitting in meerdere lagen is opgebouwd. Deze Swopper is verkrijgbaar in 3 kleuren en is uit te voeren met of zonder wielen.

swopper Work

Swopper Work

Dit is een Swopper die standaard is uitgerust met een rugleuning en wielen. De zitting is verkrijgbaar in meerdere stofvarianten en diverse kleuren en is uitermate geschikt in een kantooromgeving.

Swopper Zadel

Swopper Zadel

De Swopper Zadel combineert de beweging van de swopper met de voordelen van een zadelvormige zitting. Hierdoor is de Swopper ook te gebruiken op een hogere werkplek en in kleinere ruimtes. Ook deze Swopper is te configureren met of zonder wielen.

swopper Living

Swopper Living

De Swopper Living is de nieuwste versie in de Swopper-lijn. Deze Swopper is uitgevoerd met een vilt-look bekleding en is verkrijgbaar in 3 trendy kleuren. Ook deze Swopper is te configureren met of zonder wielen.